Foredragsholder og konsulent

- om inntrykk, avtrykk og møter mellom mennesker

Foredrag

Å lære noe nytt skal være underholdende, engasjerende og informativt. Thunem Talks tilbyr informative og inspirerende foredrag med humor, tankevekkere og gode eksempel for både små og store grupper. Foredragene passer like bra til mindre frokost-seminarer som til større konferanser. Alle foredrag og kurs kan holdes på norsk, svensk eller engelsk.

Mer informasjon

Kurs

Få et kompetanseløft med et skreddersydd kurs fra Thunem Talks. Passer perfekt for alle som vil bli bedre på effektive målsetninger eller som ønsker å høye kunnskapen i bedriften rundt synlighet, kommunikasjon og varemerke bl.a. i sosiale medier. Få konkrete tips og verktøy som kan brukes med det samme. Alle kurs holdes på norsk, svensk eller engelsk.

Mer informasjon

Konsultasjoner

Enten du trenger hjelp i en oppstartfase, øke kompetansen i bedriften eller nye øyne på et prosjekt, kan dette være løsningen for din bedrift. Med fleksible løsninger kan du booke timebasert rådgivning i oppstartfaser, kriser eller som en regelmessig retainer for oppgaver du ønsker ekstern hjelp med. Alle løsninger kan tilpasses og skreddersys for din bedrift.

Mer informasjon

Konferansier

Som foredragsholder og med bakgrunn fra teater og stand-up, er jeg godt forberedt for rollen som konferansier. Med disse erfaringene i sekken, binder jeg sammen programmet og skaper en personlig og avslappet stemning for både publikum og de som skal fremføre noe på scenen. Improvisasjon, tilstedeværelse og humor er noen av mine styrker som konferansier.

Mer informasjon

Semifinalist @ Nordic Business Forum Speaker Contest

Aina Thunem er utdannet i teater, journalistikk og kommunikasjon og har jobbet som journalist i både aviser og ukepresse i en årrekke. De senere årene har hun fokusert på PR og varemerke, digital markedsføring og kommunikasjon. Her har en stor del av arbeidet bestått av å utdanne og inspirere selgere og selvstendig næringsdrivende i form av workshops og forelesninger. Aina er scenevant og energisk. Hun snakker engasjert og med stor innlevelse og humor om alt fra varemerkets verdi og hvordan man skaper et bra førsteinntrykk, til hvordan vi alle - ansatte, selvstendig næringsdrivende eller privatpersoner - kan bruke langt mer av potensialet vårt.
Alle foredrag og kurs kan holdes på norsk, svensk eller engelsk.
{{trans:cb7f818dbe1527b57aa55ab33d41eb1c_1}} image

 Superintressant föreläsning med konkreta tips om hur vi kan bli bättre på att bemöta människor. Bra mängd storytelling som gör föreläsningen fängslande. 

Stefan Wide
om "KroppsBråk"

 Jättebra, många bra tankeställningar . Inspirerande, vill prova några av dem nya idéerna. 

Anette Lövhammar Johansson
om "KroppsBråk"

 Intressant just när det gäller kroppsspråk. Jag ska ta med mig detta för att se hur folk reagerar i olika situationer. 

Christian Lindgren
om "KroppsBråk"

 Öppen och jordnära presentation. Aina talar på ett språk som man förstår och backar upp sina teser med studier. Det känns som att Aina är en varm person som är intresserad av att lära ut till andra. 

Richard Wik
om "KroppsBråk"

 Inspirerande, roligt och bra. Tydlig föreläsning! 

Karin Ek Fröjd
om "KroppsBråk"

 Denna föreläsningen gav energi och insikt i bland annat kroppsspråket, hur man bemöter andra, att första intryck är väldigt viktigt. Bra exempel kopplat till verkliga händelser. En bra presentation som jag verkligen rekommenderar. 

George Johanen
om "KroppsBråk"

 Aina ger på ett mycket tydligt och enkelt sätt, verktyg som väcker nya tankar och insikter. Målet känns plötsligt inte lika långt borta. 

Louise Winter
om "Hopp før du tør"

 Härlig föreläsning med ett tydligt enkelt sätt. Får med mig många verktyg som jag kommer att bearbeta. Kanske är målet nära … 

Anette Andersson
om "Hopp før du tør"

 Härlig föreläsning med ett tydligt enkelt sätt. Får med mig många verktyg som jag kommer att bearbeta. Kanske är målet nära … 

Annica Harbeck
om "Hopp før du tør"

 Det var ett inspirerande och pedagogiskt upplägg. Kul att jag själv fick vara en del av workshopen genom att skriva och svara på frågor – et gav mig en tydligare bild på varför jag skal hoppa. 

Katarina Jakobsson
om "Hopp før du tør"

 Visste inte ens att jag hade ett mål men genom Ainas guidning var det lätt att hitta ett mål och veta hur man skal hantera rädslan när den kommer och intressant att hitta sitt varför. 

Marie Ingemarsson
om "Hopp før du tør"

 Mycket inspirerande workshop som fick mig att tänka till. Aina är en inspirerande person med skön och drivande energi, påläst och givmild med tips på vägen. 

Maritha
om "Hopp før du tør"