Föreläsningar

KroppsBråk

I snitt möter vi tre nya personer varje dag - i verkligheten eller online. Det är tre unika möjligheter att göra intryck och avtryck. Men ofta står i vägen för oss själva genom att använda ett kroppsspråk som begränsar och motarbetar oss. Vi bråkar med våra kroppar helt enkelt. Så hur gör vi ett positivt första intryck som varar, vad avslöjar kroppsspråket egentligen? Och hur skapar vi gode relationer i denna konstiga tid? En underhållande föreläsning där fakta, historier och konkreta exempel inspirerar och informerar om detta mycket intressanta ämne. Perfekt för försäljning och kund- och servicerelaterat arbete, liksom alla som möter en person lite då och då ...


Ditt digitala varumärke

Hur får man ett tydligt varumärke online, varför är det så viktigt idag och hur skapar du intressant innehåll för sociala medier? Lär dig hur du stärker och tydliggör ditt varumärke online med text och bilder som är intressanta, engagerande och försäljningsstyrda. En inspirerande föreläsning med goda exempel och konkreta tips som du kan använda redan idag.


Hoppa före du vågar!

Varför ger vi ofta upp innan ens vi har börjat? Hur får du fart på både idéerna och genomförandet? Och hur når vi målet långt där framme? Detta är en engagerande och tankeväckande föreläsning som handlar om att nå mål och uppfylla drömmar. Den är perfekt för organisationer eller företag som befinner sig i en uppstart, projekt eller som sitter lite fast. Eller för dig som har en plan eller dröm du äntligen ska förverkliga.