Föreläsningar

Att lära sig något nytt skal vara underhållande och engagerande. Thunem Talks erbjuder informativa och inspirerande föreläsningar med humor, tankställare och goda exempel och verktyg. Föreläsningarna fungerar lika bra för mindre frukostseminarier som för större konferenser. Alla föreläsningar och workshops kan göras på norska, svenska eller engelska.

Läs mer

Workshops

Höj kompetensen inom verksamheten med en skräddarsydd workshop från Thunem Talks. Perfekt för alla som vill bli bättre på effektiva mål eller som vill öka sin kunskap inom företaget kring synlighet, kommunikation och varumärke bland annat på sociala medier. Få specifika tips och verktyg som kan användas direkt. Alla workshops kan hållas på svenska, norska eller engelska.

Läs mer

Konsultrådgivning

Oavsett om du behöver hjälp i en uppstart, höja kompetensen inom verksamheten eller ett par nya ögon på ett projekt, kan detta vara lösningen för ditt företag. Med flexibla lösningar kan du boka timrådgivning vid uppstarter, krissituationer eller som en regelbunden rådgivning för uppgifter du önskar extern hjälp med. Alla lösningar kan anpassas och skräddarsys just för ditt företag.

Läs mer

Moderator

Med flera års erfarenhet inom skådespeleri och föreläsning är jag väl förberedd för rollen som moderator. Jag har även bakgrund inom improvisationsteater och stand-up. Med samlad erfarenhet knyter jag ihop programmet och skapar en personlig och avslappnad stämning för både publik och talare. Improvisation, scennärvaro och humor är några av mina styrkor som moderator.

Läs mer