Superintressant föreläsning med konkreta tips om hur vi kan bli bättre på att bemöta människor. Bra mängd storytelling som gör föreläsningen fängslande. 

Stefan Wideom "KroppsBråk"

 Jättebra, många bra tankeställningar . Inspirerande, vill prova några av dem nya idéerna. 

Anette Lövhammar Johanssonom "KroppsBråk"

 Intressant just när det gäller kroppsspråk. Jag ska ta med mig detta för att se hur folk reagerar i olika situationer. 

Christian Lindgrenom "KroppsBråk"

 Öppen och jordnära presentation. Aina talar på ett språk som man förstår och backar upp sina teser med studier. Det känns som att Aina är en varm person som är intresserad av att lära ut till andra. 

Richard Wikom "KroppsBråk"

 Inspirerande, roligt och bra. Tydlig föreläsning! 

Karin Ek Fröjdom "KroppsBråk"

 Denna föreläsningen gav energi och insikt i bland annat kroppsspråket, hur man bemöter andra, att första intryck är väldigt viktigt. Bra exempel kopplat till verkliga händelser. En bra presentation som jag verkligen rekommenderar. 

George Johanenom "KroppsBråk"

 Aina ger på ett mycket tydligt och enkelt sätt, verktyg som väcker nya tankar och insikter. Målet känns plötsligt inte lika långt borta. 

Louise Winterom "Hoppa före du vågar"

 Härlig föreläsning med ett tydligt enkelt sätt. Får med mig många verktyg som jag kommer att bearbeta. Kanske är målet nära … 

Anette Anderssonom "Hoppa före du vågar"

 Härlig föreläsning med ett tydligt enkelt sätt. Får med mig många verktyg som jag kommer att bearbeta. Kanske är målet nära … 

Annica Harbeckom "Hoppa före du vågar"

 Det var ett inspirerande och pedagogiskt upplägg. Kul att jag själv fick vara en del av workshopen genom att skriva och svara på frågor – et gav mig en tydligare bild på varför jag skal hoppa. 

Katarina Jakobssonom "Hoppa före du vågar"

 Visste inte ens att jag hade ett mål men genom Ainas guidning var det lätt att hitta ett mål och veta hur man skal hantera rädslan när den kommer och intressant att hitta sitt varför. 

Marie Ingemarssonom "Hoppa före du vågar"

 Mycket inspirerande workshop som fick mig att tänka till. Aina är en inspirerande person med skön och drivande energi, påläst och givmild med tips på vägen. 

Marithaom "Hoppa före du vågar"